Motek from Space

vers van de pers..

Stichting Houvast, steunpunt Minima in Heerenveen: gratis dagtocht naar Egmond

“Ruimte geeft beweging” één van de steeds terugkerende uitspraken als de Stichting naar voren stapt. En een belangrijke reden dat ze zich inzet voor mensen die geen kant meer op kunnen.

Leyland Royal Tiger Worldmaster uit 1966
Door een fikse korting van het NOV Museum voor Stichting Houvast kunnen 50 minima in augustus mee in een prachtige antieke bus naar Egmond aan Zee.

De Stichting staat bekend in Heerenveen als “luis in de pels” en heeft in de afgelopen jaren flink van zich laten horen over oa de bezuinigende maatregelen die telkens weer werden ingezet. Diverse bestuursleden zijn betrokken bij hulpvragers over schulden, wonen, aanvragen bijzondere bijstand, voorlichting en/of bezwaarschriften. Dit wordt op vrijwillige basis gedaan.

De dagtocht naar Egmond aan Zee is georganiseerd door Stichting Houvast in samenwerking met Hart voor Heerenveen. Door stoelen aan tafel te verkopen voor een unieke benefietlunch “Let’s lunch bij De Aardappeleters” is er genoeg geld ingezameld om de busreis te bekostigen.De AH verzorgt tijdens de dagtocht een heerlijke lunch bestaande uit belegde broodjes, drinken, fruit en snoep.

Aardappelsoep, aardappelkoekjes, aardappelcake etc etc Met ’n paar foto’s vd fundraising.

6 Reacties op “Stichting Houvast, steunpunt Minima in Heerenveen: gratis dagtocht naar Egmond

  1. King Billy 26 juli 2012 om 9:05 am

    Fraai staaltje van solidariteit! Schoof de wethouder die Sociale Zaken in portefeuille ook aan bij de de Aardappellunch?
    Succes!

    Like

  2. Aad Verbaast 26 juli 2012 om 9:10 am

    Mooie actie, met succes!

    Like

  3. zinneninzuidoost 26 juli 2012 om 11:05 am

    Mooi, positief verhaal!
    Zonnige zomergroet

    Like

Plaats een reactie